Lieve woorden

Maxime

"Je hoeft geen model te zijn om mooi op de foto te staan. Als je 30 kilo aankomt, dan doet dat iets met je zelfbeeld. Hierdoor was ik mega onzeker om op de foto te gaan. Achteraf ben ik hartstikke blij dat ik het toch heb gedaan. Lianne wist mij op mijn gemak te stellen en er ontstond een ontspannen sfeer, waardoor ik de shoot als heel fijn heb ervaren. "

Joselien

"Wat ben ik blij met een fotografe als Lianne. Rustig aanwezig, heel vriendelijk en stelt je erg op je gemak. De eerste fotoshoot was van mijn kindjes, in een bosrijke omgeving in Bergen. Ze vonden het erg leuk om bij Lianne op de foto te gaan, dit omdat zij gewoon lekker zichzelf konden zijn, konden rennen in het zand en hun eigen ideetjes ook mochten vastleggen. Mocht Lianne ideeën voor bepaalde houdingen hebben, overlegt zij dit met je om te kijken of je je daar ook prettig bij voelt.

De volgende shoot was van mijn zwangere buik. Lianne had wat voorwerk gedaan om te kijken wat mooi zou zijn om mijn buik zo mooi mogelijk vast te leggen, en wat is dit goed gelukt! Prachtige scherpe foto's met een ondergaande zon in het water, maar ook met het groen van omgevallen bomen. Zo heb je eigenlijk twee locaties in één fotoshoot, waardoor er een mooie diversiteit in de foto's is!

De derde shoot is na de geboorte van ons derde wonder. Thuis, in onze eigen omgeving. Lianne bekeek waar het mooiste licht vandaan kwam, en vroeg of ik zelf nog ideeën had en wat ik mooi zou vinden. Ik wilde graag detailfoto's, en wat zijn deze prachtig geworden! Helaas was onze newborn wat overprikkeld en huilerig, maar dit is helemaal niet terug te zien in de foto's! Lianne heeft precies de momenten kunnen vastleggen waarbij onze baby ontspannen was/keek, voordat hij weer begon met huilen, met prachtige foto's als resultaat!

Kortom: een zeer getalenteerde fotografe die prachtig werk oplevert!"

Ivanka

"Wat was het leuk om een zwangerschapsshoot te doen bij Lianne! We konden zelf aangeven welke plek we graag heen wilden, en Lianne had zich echt goed voorbereid door van tevoren mooie poses te bedenken, die pasten bij het strand en door mee te denken over de datum en de tijd, waardoor we mooi in het avondzonnetje stonden.

Lianne neemt echt de tijd voor je om de foto’s zo goed mogelijk te krijgen zonder andere mensen erop. Soms best lastig als het lekker weer is en er veel mensen op het strand lopen. Maar dit weerhield Lianne er niet van prachtige foto’s te maken! Kortom, we hebben een topavond gehad!"

Rianne

"Ontzettend blij met onze newbornshoot door Lianne. Super aardige fotografe met een hoop geduld, die een prettige sfeer creëert en openstaat voor de eigen ideeën van de klanten. En een fantastisch eindresultaat ontbreekt zeker niet!"