Hoi!

Een stukje over mij

Als vakkundig foto-ontwijker snap ik als geen ander hoe fijn het is om een idee te hebben van wie je voor je hebt als je een fotoshoot boekt. Daarom een paar woorden over mij, zodat je mij al een beetje kent voordat je voor mijn camera komt te staan!

Ik ben Lianne, 32 jaar en woon in Alkmaar met mijn vriend Daan en mijn dochtertje Mia (1,5 jaar). Er is niets wat ik leuker vind dan foto's maken. Het liefst fotografeer ik elke dag, de hele dag. Ik zou het super vinden als jij voor mijn lens komt staan. Gaan we samen iets moois maken.

Wil je meer weten? Neem dan snel een kijkje op mijn blog en Instagram! Daar praat ik over van alles en nog wat en krijg je alvast een idee van wie ik ben. Stuur mij gerust een berichtje. Vind ik leuk.

Over mijn fotografiestijl

Moody en kleurrijk

Het laatste jaar ben ik bezig geweest met het vinden van mijn stijl. Ik denk dat ik 'm heb gevonden: enigszins donker, moody, maar vooral ook met een beetje kleur. Het liefst donkergroen en blauw, okergeel, oranje, dieprood. Kortom: herfstkleuren. Maar heb jij een fantastische felroze jurk of een pimpelpaarse crop top in de kast hangen, daar kunnen we ook iets tofs van maken!

Geen idee wat je aan moet trekken? Geen probleem, ik help je graag!

Heb je vragen?