Zwangerschap

Pakket 1: motherhood

Moeder en baby
1 uur
10 digitale foto's incl. nabewerking
Extra foto's kopen is mogelijk (7,50 per foto)
Ruimte voor een kledingwissel
Op een mooie buitenlocatie

E 99,-
Excl. BTW
Excl. reiskosten

Pakket 2: familie

Max. 3 personen
Anderhalf uur
10 digitale foto's inclusief nabewerking
Extra foto's kopen is mogelijk (7,50 per foto)
Ruimte voor een kledingwissel
Op een mooie buitenlocatie

E 125,-
Excl. BTW
Excl. reiskosten

Kledingstress? Ik help je graag!

Maak een afspraak

Toen ik al ver in mijn derde trimester zat, schrok ik: ik had nog helemaal geen mooie foto's laten maken, en ze kwam er al bijna aan! En dat terwijl ik zelf fotograaf ben. Mijn zwangerschap ging niet over rozen, dus het was nauwelijks mogelijk om een fotoshoot te doen. Maar ik heb mezelf bij elkaar geraapt, mijn zusje een goed ingestelde camera in de handen gedrukt en zo heb ik toch een paar foto's. Niets ten nadele van mijn zusje, want ik ben erg blij met de beelden, maar bij een volgende zwangerschap zou ik absoluut kiezen voor een zwangerschapsshoot. Het is zo'n bijzondere tijd: het groeiende buikje, de schopjes tegen je ribben, het besef dat er echt een kindje aankomt. Zonde om dit niet te vereeuwigen.

Daarom bied ik zwangerschapsshoots aan. Zwangere buikjes vastleggen is iets wat ik heel graag doe. Ben jij zwanger en wil je graag mooie, professionele foto's om terug te kijken op deze speciale tijd? Boek een sessie bij mij, dan maken we samen beelden waar je nog heel lang plezier van zult hebben.

Zij gingen je voor:

"Prachtige scherpe foto's"

"Onze tweede shoot was van mijn zwangere buik. Lianne had wat voorwerk gedaan om te kijken wat mooi zou zijn om mijn buik zo mooi mogelijk vast te leggen, en wat is dit goed gelukt! Prachtige scherpe foto's met een ondergaande zon in het water, maar ook met het groen van omgevallen bomen. Zo heb je eigenlijk twee locaties in één fotoshoot, waardoor er een mooie diversiteit in de foto's is!"

"We hebben een topavond gehad!"

"Wat was het leuk om een zwangerschapsshoot te doen bij Lianne! We konden zelf aangeven welke plek we graag heen wilden, en Lianne had zich echt goed voorbereid door van tevoren mooie poses te bedenken, die pasten bij het strand en door mee te denken over de datum en de tijd, waardoor we mooi in het avondzonnetje stonden. [...] Kortom, we hebben een topavond gehad!"