Newborn fotoshoot

Als ik één ding over mocht doen... dan zou ik over mijn foto-angst heen stappen en trots voor de camera gaan staan, met mijn zwangere buik en later met mijn baby. Dan zou ik foto's laten maken van de borstvoeding, die ontzettend bijzondere periode die misschien nooit meer terug komt, en die ik nog steeds af en toe mis. Dan zou ik elke paar maanden voor de camera van een fotograaf gaan staan met mijn opgroeiende kindje, want de dagen gaan zo snel. Natuurlijk heb ik wel duizend foto's op mijn telefoon staan van die tijd dat ze zo klein was, en die zijn ook ontzettend fijn om te zien, zo 's avonds in bed als je je slapende baby een beetje mist. Maar toch... toch...

Jij kan wél voor de camera gaan staan, bang of niet (het komt écht helemaal goed!), en deze dierbare momenten voor altijd vast laten leggen. Don't be like me. Laat professionele foto's maken, je zult er zo blij mee zijn.

Newborn pakket
Op een mooie locatie of bij jullie thuis

Inclusief:
10 digitale HQ beelden
Mogelijkheid tot bijbestellen (7,50 per foto)
Professionele nabewerking
Gebruik van lieve kleedjes en mutjes

E150,- (excl. BTW)
Excl. reiskostenvergoeding

Zij ging je voor:

"Een zeer getalenteerde fotografe die prachtig werk oplevert!"

"Onze derde shoot met Lianne is na de geboorte van ons derde wonder. Thuis, in onze eigen omgeving. Lianne bekeek waar het mooiste licht vandaan kwam, en vroeg of ik zelf nog ideeën had en wat ik mooi zou vinden. Ik wilde graag detailfoto's, en wat zijn deze prachtig geworden! Helaas was onze newborn wat overprikkeld en huilerig, maar dit is helemaal niet terug te zien in de foto's! Lianne heeft precies de momenten kunnen vastleggen waarbij onze baby ontspannen was/keek, voordat hij weer begon met huilen, met prachtige foto's als resultaat!"