Newborn fotoshoot

Als ik één ding over mocht doen... dan zou ik over mijn foto-angst heen stappen en trots voor de camera gaan staan, met mijn zwangere buik en later met mijn baby. Dan zou ik foto's laten maken van de borstvoeding, die ontzettend bijzondere periode die misschien nooit meer terug komt, en die ik nog steeds af en toe mis. Dan zou ik elke paar maanden voor de camera van een fotograaf gaan staan met mijn opgroeiende kindje, want de dagen gaan zo snel. Natuurlijk heb ik wel duizend foto's op mijn telefoon staan van die tijd dat ze zo klein was, en die zijn ook ontzettend fijn om te zien, zo 's avonds in bed als je je slapende baby een beetje mist. Maar toch... toch...

Jij kan wél voor de camera gaan staan, bang of niet (het komt écht helemaal goed!), en deze dierbare momenten voor altijd vast laten leggen. Don't be like me. Laat professionele foto's maken, je zult er zo blij mee zijn.

Newborn pakket
Op een mooie locatie of bij jullie thuis

Inclusief:
10 digitale HQ beelden
Mogelijkheid tot bijbestellen (7,50 per foto)
Professionele nabewerking
Gebruik van kleedjes

E150,- (excl. BTW)
Excl. reiskostenvergoeding

Hoe verloopt een newbornfotoshoot bij mij?

Een newbornshoot doe je meestal 3 tot 8 weken na de geboorte. Dat ligt helemaal bij jou: wil je graag dat je baby nog écht inimini is tijdens de shoot, of wil je liever eerst even de tijd nemen om te herstellen en rustig aan elkaar te wennen?

Misschien vind je het spannend om met je kleintje op de foto te gaan. Wat als hij net een slechte nacht heeft gehad, of een beetje mopperig is, of veel te snel toe is aan een (borst)voeding of een dutje? Allereerst: maak je geen zorgen! Mocht je echt denken dat het er vandaag niet in zit, laat het dan weten, dan kunnen we altijd verplaatsen. Maar eigenlijk komt het altijd wel goed. Even de oogjes dicht? Prima! Een voeding tussendoor? Helemaal geen probleem (en kan ook heel mooi zijn om vast te leggen).

Voor een newbornshoot neem ik altijd lekker veel tijd. Blijkt het helemaal niet te gaan? Tussen de huilbuien door maak ik de beelden die ik nodig heb, en ik ben zo de deur weer uit als het moet. Kort gezegd: no worries! Komt goed.

Stijl: wat moet ik aan?

Een paar weken voor de shoot neem ik contact op om te kijken of er nog vragen zijn. Dat is ook het moment dat we de kleding kunnen bespreken. Als fotograaf zie ik makkelijker wat werkt en niet werkt op een foto. Neutrale kleuren doen het altijd goed, maar ik ben ook zeker in voor kleur en printjes. Graag zelfs! Het is wel belangrijk dat jullie goed matchen, daarom kijken we er vooraf even naar.

Ik heb er zin in! Jij ook?

Zij ging je voor:

"Een zeer getalenteerde fotografe die prachtig werk oplevert!"

"Onze derde shoot met Lianne is na de geboorte van ons derde wonder. Thuis, in onze eigen omgeving. Lianne bekeek waar het mooiste licht vandaan kwam, en vroeg of ik zelf nog ideeën had en wat ik mooi zou vinden. Ik wilde graag detailfoto's, en wat zijn deze prachtig geworden! Helaas was onze newborn wat overprikkeld en huilerig, maar dit is helemaal niet terug te zien in de foto's! Lianne heeft precies de momenten kunnen vastleggen waarbij onze baby ontspannen was/keek, voordat hij weer begon met huilen, met prachtige foto's als resultaat!"